Hírek - 100 Templomi koncert

A Nemzet összefogása az árvízkárosultakért

A Nemzet összefogása az árvízkárosultakért
Mága Zoltán hegedűművész meghívója a 2010. június 23-i Deák téri Evangélikus templomban megrendezésre kerülő jótékonysági koncertjére.
Tisztelt Hölgyem/Uram,

Mága Zoltán koncert a budapesti Deák téri Evangélikus templomban


Most, hogy hazánkat ismét súlyos árvíz sújtotta, szeretnék újra segítő kezet nyújtani a károsultaknak. Így történt ez 2006-ban is, amikor minden segítséget próbáltam megadni a rászorulóknak kiemelkedő művésztársaimmal együtt. Az elmúlt hetekben az Ökumenikus Segélyszervezettel én is ellátogattam több árvíz sújtotta területre. Döbbenten láttam, hogy sokan csak úgy menekülhettek az ár elől, hogy mindenüket hátrahagyták. Több mint 30 tonna adományt juttattam el több településre, többek között Boldvára, Sátoraljaújhelyre, Felsőzsolcára, Miskolcra, Edelénybe, és Szendrőládra. Gyermekruhákat, felnőtt ruhákat, törölközőket, ágyneműket, takarókat, textíliákat és ásványvizet vittünk, amelyekre ezeknek az embereknek a legnagyobb szüksége volt.

A természeti károk gyors és szakszerű felszámolásáért nemzeti összefogást kezdeményeztem, és úgy határoztam, hogy a 100 templomi jótékonysági koncertsorozaton belül több jótékonysági koncertet is rendezek az árvízkárosultak javára. A legnagyobbnak ezek közül Budapesten a Deák téri Evangélikus templom ad otthont. Lehel László Úrral, az Ökomenikus Segélyszervezet igazgatójával karöltve így szeretnénk összefogni és részt venni a Magyarországon élő árvízkárosultak megsegítésében, bajaik enyhítésében.

A jótékonysági est folyamán felcsendülnek Bach, Schubert, Vivaldi, Albinoni, Verdi, Puccini, Beethoven, Mozart egyházi és klasszikus művei.

Az eseményen fellépnek: Frankó Tünde, Pándy Piroska és Csonka Zsuzsa a Magyar Állami Operaház magánénekesnői, Kalocsai Zsuzsa az Operettszínház primadonnája, valamint Boncsér Gergely a Magyar Állami Operaház magánénekese, Vadász Zsolt az Operettszínház művésze, Ádok Zoli énekes és még sokan mások. Közreműködik a Szolnoki Szimfonikus Zenekar, a Szolnoki Bartók Béla Kamarakórus és a Szená-Torok Kórusa.

Az ünnepi istentiszteletet Gáncs Péter püspök úr celebrálja.

Mága Zoltán

Felnőtt és gyermek ruhákat is osztott Mága Zoltán a borsodi árvízkárosultaknak

Ezúton szeretettel és nagy tisztelettel meghívom Önt és Kedves Családját a 2010. június 23-án 19 órakor tartandó segélykoncertemre, melynek helyszíne a Deák téri Evangélikus templom. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik. A koncertre a belépés ingyenes, természetesen ki-ki a maga módján lehetősége és szíve szerint adományozhat a helyszínen. Emellett egy mesterhegedűmet is árverésre bocsátom, melynek kikiáltási ára 1 millió forint. Licitálni a lent látható elérhetőségeken lehet. A jótékonysági est teljes bevételét az Ökumenikus Segélyszervezet juttatja el az árvízkárosultak részére.


Szívélyes üdvözlettel:
Mága Zoltán
hegedűművész

Primarius Produkció Kft.
1088 Budapest, Rákóczi út 23.
magazoltan@magazoltan.hu
Tel: +36-1-267-3282
Mobil: +36-30-905-6505

www.magazoltan.hu

www.100templomikoncert.com