Hírek - Mága Zoltán

1000 mázsa fát oszt szét Mága Zoltán a rászorulók között

1000 mázsa fát oszt szét Mága Zoltán a rászorulók közöttA 2013-as év legyen az összefogás éve!

Önök már számtalanszor bebizonyították, hogy az összefogás és a szeretet ereje hegyeket képes megmozgatni, és ha valamit igazán akarunk, akkor nincs lehetetlen! A már teljesített 100 templomi jótékonysági koncertsorozatom, és a sokszor karitatív céllal rendezett Hegedűvarázs misszió-sorozatom mellett most egy újabb összefogást szeretnék hirdetni.

 

1000 mázsa fát oszt szét Mága Zoltán a rászorulók között

 

Bízva a jó szándékú, jó akaratú magyar emberek hitében és felebaráti szeretetében arra ösztönzöm Önöket, hogy ebben az évben kiemelten segítsünk a bajbajutott embertársainkon, ne hagyjuk őket egyedül. A sikeres misszióhoz mindenki hozzájárulhat, csak annyit kell tennie, hogy a maga módján, lehetőségeihez mérten akár cselekedetetekkel, jó szándékokkal segítsen a környezetében élő embereken, közösségeken. Biztos vagyok abban, hogy látva és tapasztalva a pozitív változást, egy új mozgalom indul el országunkban, és egy szebb, boldogabb országot építhetünk együtt, közösen, mindannyiunk hasznára és örömére, boldogulására.

 

1000 mázsa fát oszt szét Mága Zoltán a rászorulók között

 

Teljesítsük együtt ezt a küldetést, legyen a 2013-as év az Összefogás Éve!

 

Első lépésben, tekintettel a zord téli időjárásra és a szegénységben élő családok január végi anyagi helyzetére, lehetőségeire 1000 mázsa tüzelőfát szeretnénk szétosztani a Magyarországon élő rászoruló családok között.

 

Az Összefogás Évének jegyében elsőként jómagam ezzel szeretnék hozzájárulni, ahhoz, hogy könnyebbé tegyük a nehéz körülmények között élő családok mindennapjait a téli időszakban.

 

Mága Zoltán

 

A tűzifa kiosztásra még januárban sor kerül!

 

További információk:

magazoltan@magazoltan.hu
http://www.facebook.com/pages/M%C3%A1ga-Zolt%C3%A1n-heged%C5%B1m%C5%B1v%C3%A9sz/164762586881530?ref=ts&fref=ts

 

Mága Zoltán