Hírek - 100 Templomi koncert

Ádok Zoli is fellép a 100 templomi koncert záróeseményén!

Ádok Zoli is fellép a 100 templomi koncert záróeseményén!
A Mága Zoltán nevével fémjelzett 100 templomi koncert záróeseményére, a sorozat 100. állomására kerül sor 2011. augusztus 21-én 18 órakor Budapesten a Szent István téren. A  fellépők között  neves művészek szerepelnek, köztük sokak kedvence, Ádok Zoli is a színpadra lép.


Mága Jennifer & Ádok Zoli: Aladdin - Egy új élmény

- Nem ez lesz az első alkalom, hogy Mága Zoltánnal együtt lép színpadra. Mikorra datálódik a kapcsolatuk?

- Néhány éve volt szerencsém a művész úrral megismerkedni a Moulin Rouge-ban. Amióta magam is foglalkozom zenével, azóta követem Mága Zoltán lenyűgöző  munkásságát. Még nem ismertük egymást személyesen, de én már rég rajongója voltam fantasztikus hegedűjátékának. Nem beszélve az adakozással, jótékonysággal kapcsolatos fáradhatatlan, állhatatos tevékenységének, amiért rendkívül tisztelem.

Ádok Zoli

Ádok Zoli Mága Zoltán lányával adott elő duettet


- Mi a véleménye a Hegedűművész munkásságáról, és a 100 Templomi koncertsorozatról?
- Ez is egy olyan kezdeményezés, ami csak neki juthatott eszébe, vagyis ez egy olyan nemes és grandiózus vállalkozás, mellyel ad. A zenén keresztül kínál az embereknek egy felhőtlen pillanatot, nyújt egy magasztos élményt, ad egy kiváló művészi minőséget, mert ő mindig, minden cselekedetével azon van, hogy boldogságot lopjon az emberek szívébe. 

Ádok Zoli

Ádok Zoli nemrég vette fel legújabb, Három álom című lemezét


- Hogyan telt a nyár és mit lehet tudni az őszi terveiről?
- A nyár sok-sok munkával telt, aminek minden percét nagyon élveztem. Felvettük a legújabb, Három álom című lemezemet! Ez a hangzás merőben más, mint az előző cd-n található dalok, ugyanis gyerekorom óta rajongok a népzenéért, mindig is szerettem volna népi motívumokkal dolgozni és ezt most megvalósíthattam.

Ádok Zoli

Ádok Zoli fellépései mindenkit lázba hoznak


Azzal a szakmailag kifogástalan, már jól összeszokott csapattal vettük fel az új lemezt, akikkel az előzőt is készítettük. Farkas Annamarival most először énekeltem együtt, hihetetlenül profi ebben a műfajban, öröm volt az együttműködés, ahogy Tóth Gabival, Keresztes Ildivel és Mező Misivel is. A lemezen található Itt egy szép világ című szám lett a magyar európai elnökség hivatalos dala. Készítettünk ebből egy klub verziót is a fiatalok számára, amihez egy videoklipet is forgattunk. Egyszóval szinte végig dolgoztuk a nyarat, és nem lesz ez másképp ősszel sem, hiszen vár rám a Madách Színház, ahol több darabban is játszom! MCOnet-Kovács Tünde