Hírek - Mága Zoltán

Karácsonyi Üdvözlet!

Karácsonyi Üdvözlet!

 

 

Karácsony szent este van. Ünnepi díszbe öltöztettük testünket és lelkünket, hogy így várjuk a Megváltó születését. A várakozás a meghitt pillanatra most arra is alkalmas, hogy kicsit megálljunk a karácsonyi gyertya fénye előtt, hogy elcsendesedjünk, és szeretettel és bizalommal gondoljunk egymásra, felebarátainkra. Ünnepi asztalunknál, a karácsonyfa és csillagszórók fénye előtt gondoljunk azokra is, akiknek asztalára még a legszentebb ünnep alkalmából is csak szerény étkek jutnak, akik nélkülözni kényszerülnek, azokra, akik egyedül, magányosan élnek, és azokra a gyermekekre és felnőttekre, akik családjuktól távol, vagy kórházi beteg ágyakon kénytelenek tölteni az ünnepeket.

 

Karácsonyi Üdvözlet!

 

Abban a reményben küldöm karácsonyi üdvözletem minden barátomnak, ismerősömnek, tisztelőmnek és rajongómnak, hogy fenyőfánk gyertyafénye hozzon világosságot a minket körülvevő sötétségbe, és a remény fénye csillanjon meg azoknak is, akik bizonytalannak, kiáltástalannak látják jövőjüket. Krisztus urunk megérkezése minden évbe új reménnyel tölt el, szeretettel és bizalommal vértezzük fel magunkat ezen az estén. Kívánom, hogy a mai szent este reménysége és hangulata kísérjen minket az év többi napjaiban is, hogy vigaszt találjanak a szomorúak, gyógyulást a betegek, pihenést a munkában megfáradtak.

 

A mai szent este hangulatát, izgalmát és várakozással teli pillanatait szeretném Önökkel, családtagnak számító olvasóimmal, ismerőseimmel megosztani fotóimon, üzeneteimen keresztül. Hogy együtt osztozzanak velem a számomra és családom számára legszebb és legmeghittebb pillatanokban, és vendégül láthassam önöket, akiktől az év minden napján annyi sok szeretet kapok. Az Önök szeretete ad erőt küzdelmeimhez, karitatív munkámhoz, művészi teljesítményemhez.


A szeretet ünnepén kívánok mindenkinek békés, meghitt estét, szép és reménnyel teli Karácsonyt! Várjuk együtt a Magváltó születését, és erősítsük együtt a szeret hídját, hogy azon minden embertársunkkal együtt tudjunk átkelni!

 

Békés, Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Mága Zoltán