Hírek - 100 Templomi koncert

Mága Zoltán a Szent István Bazilikában

Mága Zoltán a Szent István Bazilikában
Nagyszabású 100 helyszínes templomi koncertsorozat nyitó estjére kerül sor a budapesti Szent István Bazilikában Mága Zoltán jótékonysági felhívása kapcsán.
-    Mit kell tudni erről a nagyszabású kezdeményezésről?
Augusztus 18-án, kedden a budapesti Szent István Bazilikában kezdődik el a „100 TEMPLOMI KONCERT” elnevezésű hangversenysorozatom, amely hazánkban egyedülálló kezdeményezés a jótékonyság jegyében. Neves művésztársaim karitatív fellépése tovább gazdagítja a rendezvénysorozat színvonalát. A korábbi évek folytatásaként az ez évi külföldi fellépéseim napidíját jótékonysági célokra fordítom, mely missziót ez után is folytatni szeretném.A templomi koncerteknek varázslatos és különleges atmoszférája van, ezen felül van még egy ok, amiért nem a művelődési házakat, sportcsarnokokat választom helyszínül. Itt nem szednek belépőt, így a zene több emberhez juthat el. Bár a koncert ingyenes lesz, remélem sok adomány összegyűlik majd, amelyet a Máltai Szeretetszolgálat elnökének, Kozma Imre atyának adok majd át.

A hegedűművész impozáns környezetben

A hegedűművész impozáns környezetben


-    Kikhez jutnak el ezek az adományok?
A Máltai Szeretetszolgálat kórházának egy újraélesztő gépet és egymillió forintot fogok átadni, de több millió forintot fogunk szétosztani fiatal tehetségeknek, nyugdíjasoknak, nagycsaládosoknak, beteg gyerekeknek, és alapítványoknak is. Várjuk minden jóérzésű ember felajánlását, akik a rendezvények helyszínén tehetik meg felajánlásaikat.

A zene nagykövete: Mága Zoltán hegedűművész

A zene nagykövete: Mága Zoltán hegedűművész

 


-    Aki nem tud elmenni a Bazilikába, hol és mikor találkozhat a zenéjével?
-    Ma este Gyulán a helyi művészeti fesztivál keretein belül fogok zenélni az Almásy-kastélyban, majd augusztus 19-én  szülővárosomban, Szolnokon a belvárosi Katolikus templomban fogok fellépni a Szolnoki Szimfonikus Zenekar közreműködésével.


Az elkövetkezőkben nyomon követjük és tudósítunk Mága Zoltán hegedűművész „100 TEMPLOMI KONCERT” elnevezésű koncertsorozatáról, valamint az adományok sorsáról is tájékoztatjuk olvasóinkat!

Kattintson a lejátszásra!


A koncertekről és a jótékonyságról további információkat az alábbi elérhetőségen kaphatnak:
Primarius Produkció Kft.
Budapest Rákóczi út 23.
Telefon/fax: 06-1-267-3282
Mobil: 06 30 905 6505
primarius@t-online.hu
magazoltan@magazoltan.hu-kt-

Rendezvény Online
- www.rendezvenyinfo.com
Szóljon hozzá a fórumon!