Hírek - Mága Zoltán

Mága Zoltán hatalmas csokitojást ajándékozott a beteg gyerekeknek

Mága Zoltán hatalmas csokitojást ajándékozott a beteg gyerekeknek
Ma délelőtt egy életre szóló élményben volt részük a Madarász utcai Gyermekkórház apró lakóinak. A hegedűvirtuóz, Mága Zoltán egy óriási húsvéti tojással lepte meg a beteg gyerekeket.

A hegedűművészt elkísérték a Csillag születik sztárjai,  Horváth Tomi, Varga Viktor és Ádok Zoli is

A hegedűművészt elkísérték a Csillag születik sztárjai,  Horváth Tomi, Varga Viktor és Ádok Zoli is


Húsvéthoz közeledve az az ötlete támadt Mága Zoltánnak, hogy azokat is megörvendezteti, akik nem tudnak családi körben ünnepelni. Azért április 2-án délelőtt ellátogatogatott a a Madarász utcai Gyermekkórházba, ahol egyébként az ő kisfiát is többször kezelték már.

Mága Zoltán hatalmas csokitojást ajéndékozott a beteg gyerekeknek

Mága Zoltán hatalmas csokitojást ajéndékozott a beteg gyerekeknek


A hegedűművészt elkísérték a Csillag születik ifjú és jóképű sztárjai,  Horváth Tomi, Varga Viktor és Ádok Zoli is, de velük tartott egy jelmezes nyusziember is a gyerekek legnagyobb örömére. Az Olaszországból hozatott hatalmas csokoládétojás átadása után  Mága Zoltán végiglátogatta a gyermekjátszóba megjelenni nem tudó onkológiai osztályon fekvő beteg gyerekmeket is, és csokit osztogatott nekik.

Mága Zoltán

Mága Zoltán végiglátogatta az onkológiai osztályon fekvő beteg gyerekmeket is


De nem csak édességekkel lepte meg őket a művész, hanem egy-egy CD-t is kaptak ajándékba, amit lelkesen dedikáltattak az apróságok. Dr. Kemény János, a Madarász utcai Gyermekkórház főorvosa, a Gyermekkor Alapítvány kuratóriumi elnöke oklevelet adott át Mága Zoltánnak a Gyermekkor Alapítvány támogatására fordított eddigi támogatásának elismeréseképpen. Végül, de nem utolsósorban bejelentették, hogy még idén jótékonysági koncertet szerveznek a kórház megsegítése céljából.

Fotó: Lékó Tamás


MCOnet-Kovács Tünde